Masken: Rockabillykort

Dags att visa ännu ett födelsedagskort, till Helene. Hon gillar ju rock och dylikt, så jag försökte mig på ett lite rockinspirerat kort. Det blev dock nog lite mer rockabilly i slutändan. Jag hade tänkt ut vilka papper jag skulle använda innan jag började, men sen hade jag lite problem att få ihop dem till något snyggt tillsammans med stämpeln. Till slut tog jag hjälp av en skiss jag använde till ett av mina julkort, som ju var från veckans skiss #126. Och efter att ha svärtat kanterna på papprena så blev det riktigt snyggt. Jag blev så nöjd, och jag har en känsla av att farbror BA kommer gilla detta!
Det blev några fler pärlor än vad först var tänkt, efter att jag råkat sätta en fläck någonstans. Skulle kanske inte talat om denna hemliget, men det är oxå lite lustigt hur ett misstag ibland kan leda till något bättre.img_20161110_110159img_20161110_110220img_20161110_110228

*Designark (från serien Deadly sweet), bokstavsstickers, kortbas och blingiga dödskallar från Panduro
*Stämpel ”Cheeky mate” från The greeting farm
*Självhäftande halvpärlor från PyHobby

6 svar på ”Masken: Rockabillykort

    • Tack 🙂 Tänkt att det blev bra tillslut, hade verkligen problem att få till det från början, och sen föll det bara på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.