Masken: Julig tändsticksask

Även denna veckan ville jag göra ett alster efter veckans skiss. Nr 130 i ordningen, fast så många har ju inte jag varit med om förstås. Då jag just nu inte är i behov av något födelsedagskort och alla julkorten redan är färdiga, funderade jag på vad jag kunde göra istället. Då fick jag syn på en packe med tändsticksaskar som jag hade här hemma. Jag har gjort juliga tändsticksaskar förut, både med papperspyssel och med korsstygn. Så det fick bli en liten julig ask, är ju en bra grej att ge bort i julklapp till någon, tillsammans med något trevligt ljus eller så.
Jag behövde ju lite småmönstrat papper då asken inte är så stor. Hittade lite bitar papper i min ”Överblivetpapperask” som jag använde mig av. Alltid bra att spara på dessa små bitar som blir över, för man vet aldrig när man behöver sig en liten bit.15139565_10153948043431850_1371867773_n15139243_10153948043236850_1760144973_n

7 svar på ”Masken: Julig tändsticksask

    • haha… kanske det… känns som det brukar gå lite i perioder… Kort borde det ju bli lika många av ändå eller?! (jag har bara inte gjort så många blogginlägg om mina julkort förut) Sen kanske det inte blir lika mycket annat pyssel…

  1. Pingback: Masken: Tändsticksask med grodor. | Pysselsystrarna

  2. Jag antar att polkagrisarna är stickers, men det ser nästan ut som om du har varit superpillig med glittrig embossing 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.