Piglet: Lila grattiskort till Benjamin

I helgen träffade vi tjocka släkten igen, då det var dags att fira kusin Benjamins födelsedag. Han är född på ett datum som få göteborgare glömmer, den sjuttonde november 1995, mitt i snöstormen. Den enda dag någonsin då jag sluppit skolan på grund av vädret 😉 Numer bor han i Jönköping och vi träffar honom inte så ofta, och Sigrid tjatade redan på lördagmorgonen om att hon ville åka till Benjamin och sjunga ”Ja må han leva”, trots att vi inte skulle ses förrän på söndag eftermiddag.

Till födelsedagsbarnet gjorde jag ett kort efter MFT Sketch Challenge # 307 på lördag förmiddag, medan pappa och Sigrid var ute på promenad. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet, speciellt som det är ett lila kort 🙂 Och jag är rysligt nöjd med färgläggningen utav stämpeln (den gjorde jag dock tidigare, och inte nu i helgen), om jag får säga det själv 😉

benjamin2016-1

*kortbas från Docrafts (Py Hobby)
*designark från ”Tweed” paper pack från GorjussSantoro/Docrafts (Py Hobby)
*designark från ”New Bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*pearl stickers från Panduro
*bokstavsstämplar ”SCSTP001” från Simply Creative/Trimcraft
*stämpel ”Little Circus Moscow: Edwin Nutcracker Soldier” från Magnolia(Scraplagret)
benjamin2016-2

2 svar på ”Piglet: Lila grattiskort till Benjamin

  1. Jättefint!!! Gillar ju stämpeln som du vet 😉 och väldigt snyggt målat ja!! Det var ett bra papper du hittade till oxå, ser ju verkligen ut som tweed, är det någon struktur på det?! Annars har de lyckats riktigt bra med att få till tygkänslan!!!
    Klart man får säga att man tycker att det blir snyggt det man gör. Känns som vi säger det oftare och oftare *hihi* Vi blir bättre och bättre helt enkelt!!!

  2. Jättesnyggt färglagt och håller med ovanstående skrivare om att bakgrunden ser ut som tyg. Och snyggt med pärlorna nere till vänster, som balanserar upp kortet bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.