Piglet: Julkort #26, 2016 Lots of banners

Det här julkortet gjorde jag hemma hos Masken, fastän jag egentligen inte behövde fler. Jag tycker att det blev riktigt snyggt, även om det inte precis är min vanliga stil. Masken hade alla julpysselsaker framme på bordet när Sigrid och jag var där och hälsade på, så det var liksom bara att pyssla. Mycket trevligt! Åh, vad jag önskar att jag hade ett pysselrum där man bara kunde lämna saker framme så! 🙂

Anmäler kortet till Weekly Christmas Card Challenges #49.

julkort26-2016-2

*cardstock från Panduro
*designark från ett Panduroblock om inte verkar ha något namn
*punch från Panduro
*band från Netto eller ICA
*stämpel från Panduro
Alla sakerna lånade av Masken 😉
julkort26-2016-1

2 svar på ”Piglet: Julkort #26, 2016 Lots of banners

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.