Masken: Årets första julkort.

Japp, nu har julpysselsäsongen officiellt börjat… ja hemma hos mig då alltså, hemma hos systern har den ju varit igång i flera månader. När jagsåg systern bidrag till veckans skiss #126 tidigare idag blev jag ju också sugen på att göra ett kort. Eftersom jag i helgen hade färglagt några stämplar ,som syster var snäll nog att stämpla upp åt mig häromdagen, kände jag för att göra ett julkort. Årets första alltså *woop woop* känns gött att komma igång, eftersom jag typ aldrig gjorde några ordentliga förra året (jag knåpade snabbt ihop några förra året när jag insåg att jag tyckte det var alltför tråkigt att skicka ut några av de köpta jag hade hemma). Jag hade målat en liten stämpelflicka i lite brun nyans som jag hade tänkt jag skulle använda till ett kort i lite naturfärger, så den valde jag.
För en gångs skull hade jag en ganska färdig idé när jag började, vilket jag ju annars inte brukar ha. Att dessutom ha en skiss att jobba efter gjorde att det gick rätt fort för allt att komma på plats. Hade köpt en fin packe med papper förra året i just lite bruna, beige och röda nyanser som jag visste att jag ville använda.
För en gångs skulle lyckades jag nog hålla mig ganska nära den ursprungliga skissen…
Jag blev supernöjd med resultatet, förmodligen ett av mina favoritjulkort genom tiderna 😉

14826214_10153876425961850_813374093_n14826219_10153876416611850_1861929558_n

Så nöjd när jag hittade texten ”Sleigh rides” på ett av pappren, eftersom det ju är precis vad flickan på stämpeln håller på med. Om det nu är så att man kallar en sån kälke/släde för sleigh på engelska…?!.. Nåja, jag gör det nu i alla fall 🙂

*Stämpel från Penny Black – målad med promarkers
*Kortbas från Docrafts – Köpt hos PyHobby.se
*Mönstradepapper: North Pole från Dovecrafts – köpt hos PyHobby
*Glittriga snöstjärnor från Panduro
*Rub-on Joy från Panduro

7 svar på ”Masken: Årets första julkort.

  1. Jag gillar det jättemycket! Jag säger ju att det är kul med skisser 😉 Craft-papper är snyggt som bakgrund, det ger en härligt rustik känsla på något sätt. Fint när det får synas lite grand också!

  2. Jag förstår att du gillar detta – det gör jag med! Jag är dessutom ett stort fan av nedtonade färger, även om jag själv inte är så duktig på att använda dem 🙂

  3. Pingback: Piglet: Julkort #18, 2016 Decorating birds | Pysselsystrarna

  4. Pingback: Masken: Rockabillykort | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.