Masken: Tågkort

Eftersom farbror BA blev så nöjd med det första kort han beställde, beställde han genast ett till. Ett som skulle vara till hans andra systerson när denne fyllde två. Han ville allra helst ha ett med tåg-tema. Det blev ju genast en utmaning då jag inte direkt har många pysselsaker på det temat. Vad jag visste jag hade var en frimärkstämpel med tåg, en tågrälsstämpel och ett fordonspapper där det eventuellt fanns ett tåg på 😮 Men så kom jag på att Lisa hade nämnt att hon hade köpt sig ett stämpelsätt från Little miss muffet med ett födelsedagståg, och hon var snäll och fixade en utskrift till mig 🙂 Sen gjorde jag om en stämpel från Panduro med en grillare som istället blev en lokförare/kolskyfflare.
Det fanns så många fina tågvagnar på Lisas tåg, så jag hade lite svårt att välja. Vilket resulterade i att jag kanske använde lite föööör många och det blev lite väl plottrigt. Fast jag gillar ändå slutresultatet. Försökte hålla mig till att inte måla med alltför många olika färger. Fick ju användning för min tågrälsstämpel i alla fall 🙂

DSCN079114112029_10153719587776850_158178610_n

14088995_10153727300536850_75498771_n

Såhär ser stämpeln ut egentligen.

Prickigt papper från Panduro: Tilda-Gardenparty
Bokstavsklistermärken: Panduro

4 svar på ”Masken: Tågkort

 1. Jag tycker att det blev jättefint! Det finns som du säger många fina vagnar och det finns ännu fler att köpa 🙂

  Jag gillar hur du gjort om grillaren, bra jobbat!

 2. Det är verkligen ett jättefint kort! Är hur imponerad som helst av hur du fixade en lokförare av grillgubben, fick bort grillen och allt!

  Dessutom är det snyggt hur det ser ut som om mittpappret ligger bakom ”ramen”. Där har du verkligen lyckats med skuggningen! De där prickiga pappren hör dessutom till mina favoriter! <3

  • Tack 🙂

   Jag satte helt enkelt ingen stämpelfärg på den delen där grillen var och sen fick jag måla dit lite själv helt enkelt. Vilket ju inte var alltför krångligt. Sen gjorde jag hatten lite lägre och satte dit en skärm.

   Det där med att mitten ser ut att ligga bakom ramen tänkte jag inte på själv! En sån grej som mer syns på foto kanske än när man sitter och pillar med det själv. De prickiga pappren är trevliga ja, och de funkade ju bra ihop de två 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.