Piglet: Elefantarmband till Hanna

HannasArmband-1När jag såg den här elefantberlocken hos Pärlgrossisten kände jag direkt ”Jag måste köpa den och göra ett armband till Hanna”. Pärlorna som jag först köpte till projektet passade dock inte alls i färgen (det var de som blev mitt snigelarmband istället) utan jag passade på att beställa andra pärlor från easi, när jag ändå beställde till Malins armband … Den här gången matchade färgerna, så det blev ett armband till slut.

Igår var underbara Hanna här på middag och spel (vi spelade Takenoko och Masken vann) och då passade jag på att ge henne armbandet. Visst är det kul ibland att ge bort en present bara för att, och inte för att det är födelsedag eller liknande? Hanna blev överraskad och glad, vilket ju var förhoppningen. Hon sade att hon har en blå klänning som armbandet skulle passa perfekt till, så den kombon hoppas jag att få se någon gång 🙂

HannasArmband-2

HannasArmband-3

2 svar på ”Piglet: Elefantarmband till Hanna

    • Av någon anledning förknippar jag Hanna mer med grönt … men jag är övertygad om att blå också är hennes färg 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.