Piglet: Malins ugglearmband

Min svägerska, eller ”faster Malin” som Sigrid skulle säga, hade sett våra pärlarmband och ville gärna ha egna, sade hon då vi träffades i lördags. En sådan chans till pyssel får man förstås inte missa, så hon fick genast en massa frågor om hur hon ville hur det skulle se ut. Grått skulle det vara, det var grundtesen … Jag googlade runt en del och kom med förslag på pärlor, men till slut hittade Malin själv de pärlor hon ville ha, på easi.nu. Krackelerade glaspärlor, som ju ger en häftig effekt. Ugglor ville hon ha, mellandelar med lite bling, och gärna tre armband. Sagt och gjort! Medan svenska damlandslaget i fotboll spelade sin bragdmatch mot Brasilien pysslade jag ihop dessa armband (på den översta bilden ser ni två utav dem på Malins arm):

MalinsArmband-6 MalinsArmband-5 MalinsArmband-4 MalinsArmband-3 MalinsArmband-2 MalinsArmband-1

2 svar på ”Piglet: Malins ugglearmband

    • Så är det allt 🙂 Det kanske blir pärlning för hela slanten nästa gång vi har pysselträff, det verkar vara några som är sugna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.