Piglet: Armband med snigel

När jag nu hade pysslat ett armband till Lejonet blev jag förstås sugen på att pyssla ett till mig själv också! Jag hade köpt fina blå pärlor som egentligen var tänkta till ett annat projekt, men som visade sig inte passa i färgen till det … så jag pärlade ihop dem med några mellanpärlor och en söt snigel(snäcka)berlock och så blev det ett riktigt trevligt armband, om jag får säga det själv.

Snigelarmband-2

*Vaxade glaspärlor mörkblåd, 8 mm från Pärlgrossisten
*Metallpärla mellandel Blomma från Smyckesakuten
*Berlock Snigel från Pärlgrossisten
*Silverpärlor från gömmorna
*Crystal tec Korea 0,8 elastisk tråd

Snigelarmband-1

6 svar på ”Piglet: Armband med snigel

  1. Pingback: Piglet: Elefantarmband till Hanna | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.