Masken: Mitt första beställningskort

När man fått sin första beställning på ett kort kan man då kalla sig professionell pysslare?! I så fall har ju systern varit det ett tag 🙂
Jag fick i alla fall min första beställning redan i augusti, då BA såg båtkortet jag gjorde till Pelles födelsedag. Det blev dock inte tillverkat förrän nu i mars, men det berodde ju på att killen som skulle få kortet inte fyller år förrän då!!! Det skulle vara till BA´s systerson som tydligen älskar båtar.
Man känner ju lite extra press när man skall göra ett kort åt någon annan, men jag hade ju en grund att gå på i alla fall. Gillade det mönstrade pappret jag använde förra gången, då det ju ser lite ut som kompassrosor, så jag använde det även denna gången. Det blev även samma båtkille. Annars försökte jag ju få det lite mera ”barnsligt” än förra gången. Lite skillnad på kort till en 7-åring och till en som är 70+IMG_20160305_140031IMG_20160305_140155

 

Blommiga pappret passade ju perfekt till solhatten 🙂

IMG_20160305_140037Allt material från Panduro.

6 svar på ”Masken: Mitt första beställningskort

  1. Jättefint! Tycker absolut att du kan trycka ”professionell pysslare” på visitkortet nu 🙂 Är väldigt imponerad av hur fint målad båten ser ut att vara!

  2. Superfint kort! Gillar atta du piecat hatten på killen – och att du gjort det så fint! Sedan tycker jag även det är riktigt snyggt att båten på vikningen ser nästan likadan ut som den i handen – bra jobbat!

  3. Pingback: Masken: Tågkort | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.