Masken: Bokmärken

Har ett tag tänkt att jag behöver göra mig några bokmärken. För när man skall ha ett till en ny bok man skall till att läsa hittar man aldrig något, utan får ta till en liten pappersbit eller något annat som finns i närheten. Frågan är vart alla de bokmärken man borde ha är någonstans?! På samma ställe som alla försvunna strumpor kanske?!
Började göra två av en bit papper jag fick över när jag gjorde Sigrids födelsedagskort… DSCN0296

sen blev det två till i ett annat blommigt papper….

12884599_10153381198396850_1727190938_n

och sen blev det tre till…

IMG_20160321_143944

Okej att jag behövde bokmärken men sju kanske var att ta i, så är det någon annan som behöver ett?!

DSCN0305

När jag gjorde dessa kom jag på att det ju hade varit käckt att ha en lamineringmaskin, det hade nog blivit lite mer hållbart och fint. Nu fick jag använda det näst bästa, nämligen vanlig hederlig genomskinlig packtejp. En bit på varje sida.
Det var ju väldigt käckt att använda designark med mönster på båda sidorna, för det gjorde att de blev lite roligare på baksidan utan att man behövde dekorera den också.

Det mesta materialen kommer från Panduro, förutom det lite Japaninspirerade pappret (av märket FirstEditionPaper) som kommer från PyHobby.
Alla banden är förresten sådana som finns i kläder.

3 svar på ”Masken: Bokmärken

 1. Jag kan ju förstås göra egna, men ja … jag behöver bokmärke 🙂 Just nu använder jag det i tenn som jag fått av grannen Sven för tusen år sedan … Det är fint, men alldeles för tungt för att vara praktiskt!!

  Alla är jättefina, men jag tror att det med ”spring” på är min favorit!

  En laminator har jag också varit sugen på, men de är väl ganska dyra?

  • Du kan ju få ett ändå 🙂
   Inte så lätt att komma på vad man skall ”skriva” på dem, om man vill ha text… Men det blir ju fint med text!

   Inte så dyra, om man vill ha a4. 250 kr på ClasOhlsson. Den hade fått fina recensioner 😉

   • Aha! Det var ju inte så farligt … det kanske är plasten som är dyr då?! 🙂 Men det blir ju bra om du skaffar en, då kan jag komma och låna den ibland 😉 Du kan ju önska dig en i födelsedagspresent! Det är ju snart dags, menar jag 😀 *måste också skriva ihop en önskelista kanske*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.