Piglet: Grodbakelsekort till faster

Min faster (ni vet, Sigrids gammelfaster, som nyligen fick ett kramkort) älskar grodor, uppskattar hemgjorda kort och fyllde år i veckan som gick, så jag ville skicka ett kort igen. Jag hade en tanke om att rita en grodbakelse, men fick snabbt ge upp mina försök och inse att jag helt enkelt INTE KAN rita. Jag blir bara frustrerad när jag försöker, för jag har en bild i huvudet men kan inte få ner den på papper … Så istället tillverkade jag en grodbakelse av papper 🙂

När vi var små, Masken och jag, brukade vi nämligen gå på stan en gång per år med faster och se en film eller teater eller liknande, titta i lite affärer och fika på café. Numer hänger jag ju på café var och varannan dag, känns det som, men då vi var små var det något vi i princip aldrig gjorde, så de där cafébesöken med faster var tämligen speciella för oss. Oftast brukade vi gå till vad jag vill minnas då hette Carnival (numer café Festival) i Nordstan och där brukade vi äta just grodbakelser. Inte för att de är de godaste bakelserna i världen men för att de är söta, förstås!

Bloggfoton-0567*kortbas från Panduro
*designark från Slöjd-detaljer
*grönt och vitt kopieringspapper
*washitejp från Panduro (tungan)
*muffinsform från ICA
*bokstavsstickers från Kaisercraft
*glitterstick från Panduro
*washitejp från Rusta (hjärtbården)

5 svar på ”Piglet: Grodbakelsekort till faster

  1. Vilken idé! Jättefin liten grodbakelse och verkligen den där marsipangröna färgen nämnda bakelser brukar ha 🙂 Gillar verkligen bakgrundspappret också, och att det matchar bakelsepappret så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.