Piglet: Julkort #11, 2016 A heart for you

Här kommer att julkort i grå och röda toner, skapat efter Veckans skiss #118. Jag börjar bli väldigt sugen på pysselträff, måste jag säga! Jag misstänker dock att mina  vänner åtminstone inte vill göra julkort ännu 😉

Annars kurerar jag en förkylning, tycker synd om mig själv och försöker hålla mig från att tröstshoppa fler pysselsaker … Enda fördelen med att vara sjuk är att man kan sitta i soffan och titta på TV & virka utan alltför dåligt samvete 😉 Nu skall jag dock koka lingonsylt, eftersom mor & far har varit snälla och plockat lingon till mig.

Julkort11-2016-2

*cardstock från Panduro
*designark från ”Magic Christmas” paper pad från Vibeke Spigseth/Panduro
*designark från ”Country red” paper pad från Tilda/Panduro
*stämpel från (h)Änglar, paperpiecad med papper från Systrarna Grene och målad med ProMarkers
*bokstavsstickers från Panduro
Julkort11-2016-1

4 svar på ”Piglet: Julkort #11, 2016 A heart for you

  1. Mycket snyggt kort!! Gillar det rena formspråket. Fina färger och papper. Tusen tack för att du tolkar med oss på Veckans Skiss!! 🙂 Kram Anna

    • Tack snälla Lisa! Jag räknar med att få se lite paper-piecing på dina kort framöver … förutsatt att jag får se några kort då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.