Masken: Julbroderi 3 av 3

Ja! jag hann klart med det sista av mina julfågelbroderier innan det var dags för jul igen!!! Det var alltså det tredje och sista av de jag köpt i alla fall… det finns fler i serien åtminstone tre till som jag hittade… men de är inte alls lika fina, plus att de har likadana bakgrundsfärger som de jag har, så det känns som de skulle bli lite för lika. De tre jag gjort har ju helt olika färger och passar så fint ihop!

Det här broderiet gick alltså i grönt, och såhär trist såg det ut innan efterstygnen var på plats… Jag ändrade lite på efterstygnen, för poststämpeln var enligt mönstret vit, vilket jag inte tyckte passade (plus att jag inte gillar vita efterstygn, blir inte så bra tycker jag)

Det färdiga resultatet! Som tur var passade även den guldiga ramen till det här broderiet 🙂

Den kompletta trion av fåglar! Nästan så man längtar tills december och man kan ställa fram dem igen 🙂 Vilken är eran favorit?! Jag kan nog inte riktigt bestämma mig mellan det Röda och det vita….

 

Dimensions TheGoldCollection, Designed by Elizabeth Brownd

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.