Masken: Rosa BabyConverse

Syster Piglet har hintat en massa om olika söta saker till bebisar som man kan virka ända sedan lillan kom till. En av alla saker var ett par Converse. Jag googlade runt lite och hittade ett mönster som var gratis på crochetamigurumi.blogg.se Resultatet blev en aningens snett och vint… vet inte om det berodde på mönstret, mig eller att jag inte hade exakt rätt tjocklek på garnet. Jag fick lägga till ett extra varv på sulorna eftersom de blev lite väl små tyckte jag… En annan ändring jag gjorde var att jag gjorde sulorna grå istället för vita som mönstret sa. För det första så har ju riktigt Converse mörka sulor och för det andra verkar det ju lite mer praktiskt med mörka ifall det blir så att hon sätter ner fötterna någonstans (de kanske är lite för hala att gå omkring i).  Hennes föräldrar blev glada för dem i alla fall… nu återstår det bara att se om de passa på också!

På bilderna ser dom mycket rakare och finare ut… så kanske jag inte skulle ha avslöjat att de inte vart så perfekta i verkligheten 😉

Garnet är köpt på Stoff och Stil i Bäckebol/Göteborg och tror inte det gick åt så mycket mer än ett nystan totalt (lite svårt att räkna) Så inget dyrt pyssel med andra ord (16 sek per nystan om man köpte 10)
Jag virkade den största storleken som mönstret angav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.