Masken: Julbroderi 2 av 3

Nej, jag hann aldrig klart med mitt andra julbroderi innan julafton… men det blev färdigt några dagar efteråt. Så jag passade på att ändra på ”poststämpeln”. Enligt mönstret skulle det stå dec 1913, men den blev ju färdig dec 2013 så broderade dit det istället. Så nu kanske jag kommer ihåg när jag gjorde färdigt det. Brukar ju annars inte datera dem (vilket man kanske borde göra på baksidan eller så…)

Även denna gång tog jag kort på hur det såg ut utan efterstygnet och ett när det var helt färdigt!

Med på bilden är också mitt senaste inköp av julpynt, en mycket söt snögubbe inköpt på Papeteri här i Göteborg. Snögubbar är nog mitt favoritjulpynt!!!

Kramar från Masken och GOTT NYTT PYSSEL-ÅR!!!

3 svar på ”Masken: Julbroderi 2 av 3

  1. Pingback: Masken: Julbroderi 3 av 3 | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.