Piglet: Födelsedagskort till Alexander

Det är dags att gå på födelsedagskalas igen och då vill man ju ha med sig ett kort. Men ack vad mycket svårare det är att göra kort till pojkar/män, i alla fall om de inte är riktigt små. Hoppas att mottagaren inte skall tycka att det är för barnsligt. Inte för att jag gillade Diddl när jag var liten; så vitt jag vet fanns han inte då …

Detta kort är gjort enligt Veckans Skiss för vecka 29.

*cardstock från Slöjd-detaljer
*punch ”Cosmos” från Martha Stewart
*designark, jag tror att det heter ”Retro” men minns inte varifrån jag köpt det och det står ej  tillverkare
*rosa skrivarpapper
*presentpapper
*paketsnöre från Lagerhaus
*bokmärken med Diddl
*pärlor från Inkido
*bokstavsstickers från Nellie Snellen (köpta hos Py Hobby)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.