Piglet: Armband med enhörning

För ett tag sedan hittade jag vackert regnbågsfärgade pärlor när jag kikade runt efter något annat. Jag blev kär i dem direkt och hade en vision om att jag skulle kombinera dem med en enhörning. Dock lyckades jag missa att beställa enhörningen vid det tillfället, så jag gjorde slag i saken när jag lade en ny beställning på pärlor nyligen. Jag gjorde ett armband med regnbågspärlor och enhörningen och ett armband med regnbågspärlor och stjärnor, bara för att det är snyggt med dubbla rader. Tyvärr tror jag inte att pärlorna är av någon bra kvalité, färgen har redan skavt av på sina ställen, men de är fina så länge de varar i alla fall 😉 Jag måste säga att jag gillar dem skarpt!

enhorningsarmband-1enhorningsarmband-2

enhorningsarmband-3enhorningsarmband-4

1 svar på ”Piglet: Armband med enhörning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.