Piglet: En liten änglakram

Det blev visst ett kort till på änglatema. Jag hade egentligen plockat fram en annan stämpel att använda på kortet, men när jag kom så långt så passade den inte in längre, så det fick bli den här lilla söta änglaflickan istället. Så kan det gå! Kortet är gjort efter Veckans skiss # 133, och den här gången följde jag den lika troget som jag brukar, efter mitt lilla ”snedsteg” senast 😉

Jag vann förresten utlottningen för november bland dem som varit med och tolkat skisserna. Tjohoo! Det lönar sig att vara flitig 😉 Jag tolkade ju alla novembers skisser. Den här skissen tyckte jag förresten var väldigt kul.

anglakram-1

*cardstock från Panduro
*designark från ”Sweet Christmas” paper pad från Panduro
*stämpel som jag köpt på mässa för evigheter sedan, vet tyvärr inte märket
*bokstavsstickers från Panduro
*washitejp från Panduro
*halvpärlor från Inkido

2 svar på ”Piglet: En liten änglakram

  1. Ljuvligt kort!! Älskar din söta ängel!!! Grattis till den fina vinsten också!!! Och tusen tack för att du tolkar så troget med oss på VS!!! ? Kram Anna ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.