Piglet: Pappa Björn <3

Det är ju dags att fira fars dag! Eftersom jag, som bekant, tycker att det är trixigt att göra manliga kort tog jag hjälp av Pinterest. Nu hittar jag inte kortet som jag snodde idén från, men snodde den, det gjorde jag, helt skamlöst 😉 I år får pappa således ett riktigt ”manligt” kort 😉 Till mitt försvar tänker jag dock nämna att förra gången jag använde mitt verktygsstämpelset så var det på ett kort till en tjej 😀

Idag tog jag med mig kortet ut i naturen, när Masken och jag gick på långpromenad, så det blev fotograferat bland träden vid Säveån någonstans. Det var vintrigt och fint ute idag, även om Masken och jag tyvärr kanske inte precis promenerade på de finaste ställena.

Kortet anmäler jag till Fredagsmys #20 hos Fru Limegrön, tema Fars Dag.

pajzenfarsdag2016-1

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark ”Christmas Collection: Brown Ornament” från Panduro
*stämpelset ”Mr. Mister Icons” från Docraft 
*bokstavsstickers från Panduro
*nallestämpel från ett Gorjuss-set, målad med ProMarkers
*bokstavsstämplar ”Simply Creative ScSTP003” från Trimcraft
pajzenfarsdag2016-3pajzenfarsdag2016-2

2 svar på ”Piglet: Pappa Björn <3

  1. Vilket innovativt kort! Gillar verkligen effekten av påklistrade papper som ”lådor”. Och sedan är det ju väldigt fint också tycker jag. Intressant och effektfullt med en liten bild på stor bakgrund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.