Piglet: Julkort #24, 2016 Musical reindeer

Jag har nu officiellt fler julkort än vad jag behöver. Så det kan bli! Men det är ju så kul att göra julkort! Här är ett som är gjort efter Veckans Skiss #129, med en utav mina absoluta favoritstämplar, den musicerande renen. Han är så söt!

julkort24-2016-1

*kortbas från Docrafts (Py Hobby)
*designark från ”Vintage Angel” design kit från Panduro
*renstämpel från ??? (1-2-3-Stitch), målad med Distress Markers
*bling från ”Vintage Angel” design kit från Panduro
*bokstavsstickers från ”Vintage Angel” design kit från Panduro

6 svar på ”Piglet: Julkort #24, 2016 Musical reindeer

  1. Hmm, vet inte riktigt om dett var i min smak – lite fööör avskalat 🙂 Stämpeln är superfin, och papprena likaså, men jag saknar något som piffar upp övre vänstra hörnet… Annars gillar jag färgerna skarpt 🙂

  2. Jättefint! Jag gillar mycket ”white space” och renen är ju bara för läcker! Rudolf får börja spela för tomten istället för att bara dra släden 😀
    Stort tack för att du är med och tolkar hos oss på VS.

    p.s. ledsen att kommentar kommer sent, men bättre sent än aldrig 🙂

    //Sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.