Piglet: Två lila armband till världens finaste Emelie

Så var det dags för Sigrids fina kusin Emelie att fylla år. Emelie är alltid fruktansvärt gullig mot Sigrid och leker och skojar och busar med henne när vi är på kalas och dylikt, och Sigrid avgudar sin enda tjejkusin, så jag ville göra något speciellt till henne. Jag har vid tidigare tillfälle nämnt att Emelie tycker om lila, så jag valde att göra lila armband åt henne 🙂 Det passade faktiskt väldigt bra, då Emelie bar en lila klänning på födelsedagsfirandet.

Tyvärr lyckades jag dock inte få någon bild på armbanden då de satt på Emelie, så ni får hålla till godo med dessa, som jag tagit ute i naturen. (Sigrid undrade varför jag kom till förskolan med jordiga knän … så kan det gå när mamma försöker vara konstnärlig *fnissar*)

(Pärlor från Easi, Smyckesakuten och Pärlgrossisten)

emilieslilaarmband-2

emilieslilaarmband-1emilieslilaarmband-3 emilieslilaarmband-4 emilieslilaarmband-5

4 svar på ”Piglet: Två lila armband till världens finaste Emelie

  1. Vilken underbar lila färg! Den riktigt lyser 🙂 Kan tänka mig att hon blev jätteglad åt dessa, och så fint med den lilla fisken på – passar perfekt juh 🙂

  2. Jag har ett helt gäng fiskar, de kom ju i paket, så jag kan göra presenter till fler religiösa vänner 😉 Ja, det är en fin lila färg, nästan så att jag blir sugen på att göra till mig också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.