Piglet & Sigrid: Maskens snigelarmband

Minns ni när Sigrid gjorde sig ett armband? Under tiden som Sigrid satt och grejade med det, så gjorde moster Masken henne ett litet armband i rosa och turkosa pärlor. Sigrids favoritfärg är rosa och Maskens favoritfärg är turkos, så det blev ett kompisarmband, kan man säga. Masken uttryckte en önskan om att få ett armband som Sigrid hade gjort, gärna i samma färger … så ett sådant gjorde vi, en annan dag.

Det var nu ett tag sedan, men jag har glömt att blogga det. Jag tänkte dock att det kunde vara trevligt att visa det, och bryta av bland alla julkort. På Maskens armband satte vi även dit en liten snigel-berlock. ”Snigel” är ju ett utav våra smeknamn på Sigrid, så den symboliserar henne. Här nedan ser ni några bilder på när Sigrid och Masken stoltserade med sina kompisarmband på stan i somras, jag tror att det var under Kulturkalaset.

maskenssnigelarmband-2

maskenssnigelarmband-1

maskenssnigelarmband-4maskenssnigelarmband-3

2 svar på ”Piglet & Sigrid: Maskens snigelarmband

  1. Kompisar!!!

    Jag tycker det är svårt att få till designen på armband… testade att göra ett förut men tycker det blev lite tråkigt… hur gör du??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.