Masken: Julkortsfesten fortsätter…

Här hos mig ligger fortfarande alla julpysselgrejerna framme, sen pysseldagen i söndags. Så det är lätt att fortsätta göra julkort när andan faller på. Nu har jag faktiskt inte så många kort kvar att göra för i år, vilket känns ganska tomt faktiskt. Det är ju nu det känns som man har kommit igång på riktigt. Det är ju dock rätt rörigt i mitt vardagsrum just nu eftersom det är där alla grejerna ligger, och röran befinner sig även till viss del i sovrummet/pysselrummet. Det är nu man önskar att man hade ett stoooooort pysselrum, där det inte gjort lika mycket att grejerna är framme.

Eftersom nu min syster fått mig lite beroende av det här att göra kort efter veckans skiss, så var det ju bara att fortsätta med veckans utmaning, #128. Denna veckan var väl inte skissen så utmanande för mig att följa, eftersom det var en design som är rätt nära det jag brukar göra. Så för att få lite extra utmaning så gav jag mig själv utmaningen att göra ett rosa julkort. Kanske inte den färgen man direkt förknippar med julen, men systern brukar alltid göra ett rosa kort varje år, så jag tänkte haka på. Valde också att utmana mig med ett lite udda desigark. Eftersom pappret var rätt mönstrat så valde jag att använda en ganska stilren textstämpel. Några stjärnor och glitterlim på det så var det färdig. Och jag tycker att det blev riktigt snyggt, På bilden ser man inte direkt att pappret är rosa förstås, det ser ganska rött ut. 14914656_10153898840151850_853340769_n14914882_10153898840116850_1443648641_nDen här stjärnan var ju lite udda att sätta fast, eftersom den var lika glittrig på båda sidorna. Men det gick alldeles utmärkt att använda sån fluffig dubbelhäftande fästkudde. Fästkuddar är bäst att inte köpa i pysselaffären, för där är de svindyra. Utan det brukar gå att hitta på coop, i tiokronorshörnan. Då får man en rulle på fem meter! Tyvärr var den jag köpte sist inte lika tjock, vilket ju var trist eftersom jag oftast använder den får att få till en trevlig 3D effekt.

*Rosa kortbas från Panduro
*Designark från sweet christmas paper pad – Panduro (Tilda)
*Textstämpel från Panduro
*Stora stjärnan är från Panduro- Tilda dekorset Christmas play
*De andra stjärnorna är klistermärken från sådana där paket man brukar kunna köpa i vanliga affären.
*Vit cardstock från Panduro
*Glitterlim Candyfloss från Dovecraft – Köpt på PyHobby

6 svar på ”Masken: Julkortsfesten fortsätter…

  1. Så där förfärligt rosa ser det ju inte ut 😀 Jag tycker att du fick ett vettigare mönsterpapper än vad jag fick i alla fall 😉

  2. Supersnyggt! Tycker också att det var ett lite läskigt mönsterpapper men det klarade du galant! Tack för att du är med och tolkar hos oss på VS.

    p.s. ledsen att kommentar kommer sent 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.