Masken: Jag och mina skokartonger

Skokartonger får man ju en del när man gillar att köpa skor 🙂 Brukar dock bli mest sportiga skor för mig nuförtiden. Dessa skall man ju inte bara slänga bort, dom är ju bra att ha att lägga grejer i. Har några med grejer i garderoben men sen vill man ju ibland ha en kartong till något som skall vara mer framme, då är det ju bra att pyssla till dem! Brukar använda mig av brunt omslagspapper på botten och sen något trevligt mönstrat till locket. Bäst är sånt där lite tjockare presentpapper som är lite randigt, sånt som är glatt brukar vara tunnare och går lättare sönder när man skall fixa till hörnen.

Efter att jag förra veckan hade fått beställa ett gäng nya broderitrådar för ett nytt projekt så fick inte alla trådar längre plats i min gamla låda. Därför behövde jag en ny större kartong. Visst man kan ju se om man kan hitta någon bra låda att köpa, men tycker aldrig man hittar den där storleken man vill ha 😉 Är de lite större så brukar de även vara ganska djupa. Nu råkade jag ha en bra kartong från mina senast inköpta vandringskängor. Bestämde mig för ett enfärgat presentpapper denna gång och istället sätta på ett designark. Hade ju ett underbart fint ett från mitt senaste inköpta block från Tilda-Panduro. Är ett mönster jag riktigt älskar! Kan ju nämnas att jag även köpt en meter tyg som är likadant (tips på vad man kan sy?!)

DSCN1614

Ordning och reda! Satte avskiljare av papp mellan raderna med tråd.

DSCN1613

 

Några av mina gamla kartonger

Små kartonger är ju kanon till alla pysselsaker!!

Små kartonger är ju kanon till alla pysselsa

14249009_10153751690796850_66069193_n

 

14194290_10153751690721850_1879141578_n

Kartongen med mina med 30*30 block

DSCN1621

4 svar på ”Masken: Jag och mina skokartonger

    • Den fick jag ju av Bizzen…. tror du var där då?! Hon hade köpt sig ett par kängor tror jag. Den är 32×35 🙂 Tyckte det var mest praktiskt att göra den stående oxå, så att man kan lite lättare se vad man har… Har ju en liggandes jag köpte på panduro en gång och det är mycket krångligare!!

    • När det kommer till pysselsakerna så är de välorganiserade!
      Du får ta tag i broderandet nu när höstmörkret närmar sig! Häger du inte köpt en hög med nya projekt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.