Piglet: Memory wire-armband med nyckelpiga

Hoppas att ni inte har tröttnat på armband, för nu har jag knåpat ihop ett till. Jag hade memory wire hemma, som jag köpte för rätt länge sedan men inte har använt, och jag ville testa att göra ett armband med det. Det är ju inte helt lätt att hantera den något stabila metalltråden – inte de pyttesmå rocaillespärlorna heller för den delen – men jag tycker allt att resultatet är värt besväret 😉

WireArmbandNyckelpiga-1

WireArmbandNyckelpiga-2

WireArmbandNyckelpiga-3

Nyckelpigehänget är från Smyckesakuten; pärlorna är därifrån samt från Panduro, tror jag 🙂

3 svar på ”Piglet: Memory wire-armband med nyckelpiga

    • Hihi … nä, det är nog inte bra att ha för många hobbies … om man inte har en MASSA plats. Vi kanske kan hyra in oss i Hannas nya hus? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.