Piglet: Kattulationer till Nina!

När man skall skicka ett födelsedagskort till den kattokiga Nina vill man gärna göra ett med katt-tema och då blir man glad när man hittar rolig inspiration på Pinterest! Pin:en som jag hittade kommer från Score at Four and a Quarter och jag var bara tvungen att göra min egen version! Om jag får säga det själv så tycker jag att texten var lite vitsig 😉

*cardstock från Panduro
*designark från ”Kitschy Kitchen” paper pad från Melissa Frances (köpt på Panduro?!)
*brads från Panduro
*alfabetstickers från “Jubilee” sticker market från The Girls’ Paperie
*glitterstick från Panduro

 

2 svar på ”Piglet: Kattulationer till Nina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.