Piglet: Grattis Mamma Mu!

17 november är ett datum man som göteborgare har stenkoll på, sedan 1995 då den stora snöstormen var … så det är ingen risk att jag glömmer av Mamma Mus födelsedag i alla fall! (Inte heller är det troligt att någon i släkten glömmer av Benjamins födelsedag, då han föddes mitt i självaste snöstormen!) Jag minns hur vi på hennes födelsedagsfirande det året var ute och gick i all snön, mitt i gatorna, och vi hade ju fått ledigt från skolan hela dagen! I år kom det, tack och lov, ingen snöstorm men Mus födelsedag var det i alla fall och då fick hon detta kort i postlådan:

*cardstock från Panduro
*stämpel ”Dear Alice” från Gorjuss/Santoro färglagd med ProMarkers
*blåspennor (och ett höstlöv som mall)
*bokstavsstansar från Panduro
*glitterstick

 

1 svar på ”Piglet: Grattis Mamma Mu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.