Piglet: Farsdagskort till Lejonet

När det vankades Fars Dag hade Sigrid och jag förstås köpt en present till pappa, och till den ville vi ju ha ett kort. Pappa tycker om att klä sig i skjorta och slips, så därför surfade jag runt lite på Pinterest efter ett skjortkort. Efter lite knåpande fick Lejonet detta kort, dock fick han i år ingen slips i present utan ett spel, ”Vagabond”, som för övrigt är väldigt roligt. Det tyckte dock inte Lejonet de första gångerna … av någon anledning 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*cardstock från Slöjd-detaljer
*bokstavsstickers från Panduro
*brads från Panduro
*designark från Slöjd-detaljer

4 svar på ”Piglet: Farsdagskort till Lejonet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.