Piglet: Julkort #4 2015 Birdy Christmas

Jag ville använda ett utav mina söta bokmärken från Panduro, så jag utgick från det när jag gjorde detta kort. Det fick helt enkelt blir på fågeltema 🙂 Inte så mycket mer att säga om saken. Ljuset var värdelöst inne när jag skulle fota, så jag tog helt sonika med kortet ut på trappen utanför och då blev det lite bättre, även om jag visst inte lyckades få till något foto där hela kortet är skarpt. Oops. Anmäler kortet till Christmas Card Challenges #36: Anything goes!”

*kortbas från Panduro
*designark från ”Little red robin” paper pack från Docrafts/Hallmark (Py Hobby)
*designark ”Christmas Emporium collection: Santa Express” från Graphic45
*stickles ”waterfall” från Ranger
*rosett från Netto (tror jag)

3 svar på ”Piglet: Julkort #4 2015 Birdy Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.