Piglet: Halsband Tellurium

Jag hade ännu ett halsbandsset från någon Pandurorea i gömmorna, så en kväll i veckan när jag och Lejonet satt framför TVn med en Jönssonliganfilm passade jag på att knåpa ihop detta halsband, vid namnet Tellurium. Vad jag förstår finns det inte längre kvar i Panduros sortiment, men så var det också ganska länge sedan jag köpte det. Det var tämligen lätt att göra och jag tycker att det blev fint. Det har inget knäppe utan man kan ha det hängande löst eller knyta det.

 

4 svar på ”Piglet: Halsband Tellurium

    • Tack, söta du 🙂 Varför kan du inte ha halsband? För mig går det lite i perioder hur mycket jag använder det, men jag gillar det … Just nu är det oftast lättare att låta bli dock, eftersom dottern inte kan sluta dra i dem …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.