Piglet: Julkort #3 2015

Hoppsan! Jag råkade visst posta julkort fyra före julkort tre, så kan det gå! Det går i alla fall sakta men säkert framåt med julkorten, trots att de flesta väl tycker att det är på tok för tidigt att tänka på jul. Då jag postade ett julkort på Instagram var det dock en bekant som sade att hon redan hade börjat köpa julklappar, så jag är INTE värst 😉

Anmäler kortet till: Christmas Cards All Year Around challenge August: Snowflakes

 

*kortbas från Panduro
*designark från ”Festive treats” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Panduro)
*dekorband (från Netto, tror jag)
*knappar som jag vunnit någonstans

 

2 svar på ”Piglet: Julkort #3 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.