Piglet: Kaninkort till Mélyssa

När man gör ett födelsedagskort till Mély så vill man ju gärna ha en kanin på det … Vilken tur då att jag har de übersöta kaninerna från Scrapberry’s 🙂 Tyvärr kom inte kortet fram i tid till födelsedagen, men bättre sent än aldrig, visst? Inuti kortet hade jag skrivit med ett citat som jag gillar skarpt, och som jag också tror att jag har sett som textstämpel någonstans?! ”Life is like a camera … Just focus on what’s important & capture the good times, develope from the negatives & if things don’t work out, just take another shot”

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från ”Tea Party” paper pack från Dovecraft (Py Hobby)
*ordstickers från ”Jubilee” sticker market från The girl’s paperie
*stjärnklistermärken från Panduro
*stämpel ”Summer Joy: Photographer” från ScrapBerry’s

1 svar på ”Piglet: Kaninkort till Mélyssa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.