Piglet: Halsband Lonicera

En kväll för ett tag sedan då Lejonet inte var hemma och jag inte kände för att pyssla kort (och definitivt inte för att göra något duktigt som att städa) satt jag framför TVn och pärlpysslade lite grand. Jag letade fram ett smyckekit som jag köpt någon gång då Panduro haft rea och satte igång att pärla. Pärlnålarna som var med i paketet var väldigt praktiska men jag skulle inte påstå att beskrivningen var särskilt tydlig … Mitt halsband blev fint, men det blev inte som det var tänkt att bli, kan man väl säga. Jag är, hur som helst, nöjd med resultatet och har redan använt halsbandet en hel del.

Kitet heter Elements Lonicera Necklace och i skrivandets stund finns det åter på rea på pandurohobby.se, ifall någon blir sugen på ett eget …

1 svar på ”Piglet: Halsband Lonicera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.