Masken: Tossor till Sigrid

Sigrid hade fått ärva ett par hemmasydda tossor när hon var liten, men dem har hon nu växt ur. Systern tyckte att dom var så himla bra att hon ville att jag skulle sy ett par nya till henne, hon inhandlade t.o.m. tyg och allt 😉 Fick googla runt ett tag innan jag lyckades få tag i ett mönster till rätt sorts tossor. Hittade tillslut ett på Darlingdiaper.com .

O’Pingu fick stå modell då det visade sig att han och Sigrid har samma storlek på fötter 🙂

Tyget är inköpt på StoffochStil i bäckebol. Sulorna är gjorda av någon slags mockaimitation (vi får väl se hur slitstarkt det är, de gamla hade äkta mocka) och resten är sytt av lite tjockare tyg (typ möbeltyg?!)

3 svar på ”Masken: Tossor till Sigrid

  1. Pingback: Masken: Nya tossor till Sigrid | Pysselsystrarna

  2. Pingback: Masken: Jultossor till Sigrid. | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.