Piglet: Pusselkort till JoJo

Det är mycket JoJo just nu 😉 Mitt emellan möhippa och bröllop råkar det nämligen ramla in en födelsedag också! Hon har nog mycket att stå i nu med föräldraledighet och bröllopsplanering så jag hoppas att ett litet kort kan få henne att känna sig glad och omtyckt, för det förtjänar hon! (Nåja, jag hoppas att det faktum att hon snart skall gifta sig också får henne att känna sig omtyckt, men ni förstår nog vad jag menar …)

*kortbas från Docrafts (Py Hobby)
*designark från Panduro
*Xcut die ”XCU 503231 Dies – Jigsaw pieces” från Docrafts (Py Hobby)
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*hjärtan från Py Hobby

7 svar på ”Piglet: Pusselkort till JoJo

    • Tackar tackar! Det blir rätt bra när man målar på det nya pappret jag köpte 🙂 Sedan är man ju inte proffs på att måla precis …

        • Mmmm … du får påminna mig när jag är hemma. Det ”blöder” lite mer än när man målar på akvarellpappret, alltså, man måste vara väldigt noga vid linjerna så att det inte hamnar utanför … men resultatet blir fint 😀

  1. Jättetjusigt! Gissal pusselbitarna skarpt, kanske ber dig göra ett par av något papper någon gång. Sedan gillar jag verklilgen hjärtanen också, passar så perfekt med stämpeln 🙂

    • Ja, visst är de fina? 🙂 Känns ju som att det är en ganska användbar die också, man behöver ju inte använda alla pusselbitarna på ett kort, eller så kan man lägga dem på rad eller vad som helst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.