Masken: Födelsedagskort och pärlad flamingo till Jojo

Nu var det i veckan Jojos tur att fylla 35!!! Blev ditbjuden på lite middag och marängswiss igår, så fick ju ha med mig ett kort och en present. Hade hittat ett underbart rosa paraply med vit spets som bara skrek Jojo, hon skall ju ju dessutom gifta sig om två veckor, så då har hon ett fint paraply om det skulle regna (fast nu hoppas vi ju att det INTE kommer regna).Hade en färdigmålad stämpel som blev över från ett annat kortskapande. Det är ofta så att jag börjar med en stämpel jag vill använda, men så visar det sig att kortet vill ta en helt annan vändning och då får man ett motiv att använda till en annan gång. Jordgubbar känns väldigt Jojo, så jag gick på det temat.Idén till kortvikningen fick jag hos LottasVrå.
Allt material inhandlat på Panduro… förutom det prickiga bandet som är från Netto.

Gjorde även färdigt mitt första projekt med Hama Mini Pärlor (som jag har fått av syster Piglet i julkapp) Det blev en flamingo 🙂 Mönstret kom från en liten mönsterbok för Pixelhobby som man kan få gratis på Panduro…

Inte det lättaste att slå in ett långt paraply…. lättast var att slå in som en blombukett!.

4 svar på ”Masken: Födelsedagskort och pärlad flamingo till Jojo

    • Då får du börja använda dem tycker jag…. inget för Adara då?! Det är ju rätt pilligt, men med broderinål till hjälp går det bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.