Piglet: Det regnar kärlek!

Det är födelsedagsdags för min internet-vän (säger man så?) Lisa och då vill man förstås gratulera! Speciellt som Lisa alltid brukar bli väldigt glad när hon får kort (eller så är hon bra på att låtsas). Är det något jag önskar Lisa så är det att det skall regna kärlek på henne, så det blev temat för kortet. Det kan också ha lite att göra med att jag var sugen på att använda min söta (h)änglaflicka i regnrock 😉 Det är ju lite pilligt att paperpieca, men effekten är cool, tycker jag!

*kortbas från Panduro
*stämpel från (h)Änglar och stänglar, målad med ProMarkers och paperpiecad med presentpapper från Panduro
*Xcut die ”XCU 503926 Nesting dies – Gift tags” från Docrafts (Py Hobby)
*chalkfärger köpt på en mässa för mängder utav år sedan
*Tiny Alpha Stickers från KaiserCraft (vunna från Rimnas Skafferi)

5 svar på ”Piglet: Det regnar kärlek!

    • Nästan så att man skulle vilja ha en sådan regnkappa ju 🙂 Det är ju lite knepigt att stämpla på presentpapper eftersom många är för blanka och stämpeln då bara kladdar, men det här funkar bra … i alla fall om man har tålamod att vänta en stund, så att stämpelfärgen har tid att fastna lite 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.