Piglet: Ewa-Lena 50 år

Lejonet ville att jag skulle göra ett kort till Ewa-Lenas födelsedagsfirande och han ville gärna att det skulle vara lite större än de jag brukar göra … När jag frågade vilket tema han ville ha så svarade han att det gärna fick vara lite elegant. Oj, vilket huvudbry jag fick då! Min stil är ju definitivt mer söt än elegant, men men … Det är nyttigt med lite utmaning, visst? Jag kikade lite grand på Pinterest, vilket alltid är bra när man behöver lite inspiration och knåpade i slutänden ihop detta kort (det kan vara värt att tillägga att jag hade lite begränsat med tid på mig):

*kortbas från Panduro
*designark från ”Sweet Christmas” paper pad (Panduro)
*satinband från Tiger
*pärla från ICA home
*pärla från PY hobby
*punch ”Cosmos” från Martha Stewart Crafts/EK Success
*fjärilspunch från Martha Stewart lånad av fina Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.