Piglet: Virkad Cthulu

Trots att jag är urusel på att virka och redan har flera amigurumi-böcker som jag inte har virkat något ur önskade jag mig boken ”Virka läskigt söta figurer” utav Masken i födelsedagspresent, efter att vi hade tittat i den på Science Fictionbokhandeln. Och eftersom Lejonet (och numer även jag) ju håller på och spelar en del spel som baserar sig på H.P. Lovecrafts värld så ville han gärna ha en Cthulu … Det tog sin lilla tid och en hel del frustration men till slut var den lilla (!) figuren färdig. Jag tror inte att det är meningen att den skall bli så liten och den är ju inte precis lika tjusig som den som är i boken, men det är i alla fall Lejonets alldeles egna mini-Cthulu!

För att ni skall kunna se hur liten den är:

Och den här boken kommer den ifrån (länken är till boken på CDon):

 

3 svar på ”Piglet: Virkad Cthulu

  1. Haha, yeah, it is hard to imagine, but I did! It wasn’t easy, I tell you! I don’t think that it is supposed to turn out so small, so I guess I used the wrong needle or the wrong thread or something, but … It is kind of cute tiny, no? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.