Piglet: Rosa puss-kort

Hela oktober har jag tänkt att jag skulle dra mitt strå till stacken för Rosa Bandet och göra några rosa kort att sälja … Oktober gick dock väldigt fort, märkte jag, men … Det är några dagar kvar och jag har gjort två tämligen rosa kort som jag tänkte försöka sälja via vår facebooksida och sedan går förstås alla pengarna till Cancerfonden. Har ingen aning om ifall det är någon som vill ha dem, men man måste försöka, inte sant?

Här är kort nummer ett:

*cardstock från Panduro
*designark från ”Autumn Lilac” paper pad från Panduro
*doilie från Py Hobby
*bokstavsstickers från Panduro
*hjärtstans från Fiskars
*glitterpapper från Panduro
*stämpel från Wild Rose Studio (Py Hobby), målad med ProMarkers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.