Piglet: Hej då, fröken Malin

Sigrids älskade fröken Malin skall sluta på förskolan och flytta hem till sin hemstad. Hemskt tråkigt, tycker vi, men självklart förstår vi att hon längtar hem till familj, vänner och kärleken. Sigrid säger ”Jag klarar mig utan Malin”, men jag vet att hon kommer att sakna henne. Det kommer jag också. Det är bara att hoppas att det kommer en trevlig ny fröken och framför allt att alla fröknar håller sig friska framöver, så att vårt lilla hjärta får det så tryggt och mysigt och bra som möjligt på förskolan, även utan fina, goa Malin.

Ett litet kort och en present vill vi förstås skicka med Malin när hon slutar, och jag tänkte visa er kortet, som är gjort efter Veckans skiss #134. Vi önskar Malin lycka, välgång och massor utav kärlek och är lite avundsjuka på de förskolebarn i Lidköping som kommer att ha förmånen att spendera sina dagar med henne framöver.

hejdamalin-2

*cardstock från Slöjd-detaljer
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*designark från Tilda/Panduro (rosablommigt)
*designark från ”Capsule Collection” paper pack från Docrafts (Py Hobby) (beige och svart)
*designark som jag fått av Masken (rosa med ränder och blommor)
*blomma från Panduro
*blomma från Py Hobby
*strassblommor från Nellie Snellen
*brads från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro

hejdamalin-1

5 svar på ”Piglet: Hej då, fröken Malin

  1. Gillar din tolkning av skissen massor. Gillar att det känns stilrent och ändå härligt färgglatt med fina detaljer. hoppas er lilla tös får det gott ändå på sin förskola utan sin Malin <3 Tusen tack för din tolkning hos oss på VS!! 🙂 Kram och god jul Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.