Piglet: Rosa & svart armband

Som jag nämnde sist skall Sigrids älskade fröken Malin sluta på förskolan, och då tänkte jag att vi kunde ge henne en present. När jag frågade Sigrid så tyckte hon att vi skulle köpa rosa plåster, men tyvärr hittade jag inga sådana, annars hade jag definitivt gjort det. Också. Kanske inte så kul att då bara en låda plåster 😉

Istället hittade jag en mysig presentpåse på Papeterie. Älskar den affären! De har så mycket fina saker, och de är alltid väldigt trevliga. Det är kanske inte så ofta jag handlar något där, men det passar perfekt när man behöver en present. Tyvärr glömde jag dock att ta en bild på den … Hur som helst, jag knåpade även ihop ett par armband till fröken Malin. Jag frågade Sigrid om färgerna och hon tyckte förstås ”rosa, för det älskar jag” men sedan lade hon till ”fast Malin gillar ju svart”. Jag hoppas att det är sant, för jag gick på det temat. Min tanke var att det rosa armbandet representerar Sigrid, och där på finns några svarta pärlor som representerar det hon fått med sig utav Malin under året som gått, medans det svarta armbandet då i sin tur representerar Malin, med några rosa pärlor för det hon fått utav Sigrid … om ni förstår vad jag menar? 🙂 Snigeln står förstås för vår lilla Snigelsnutta 😉

Sigrid var mycket nöjd med att få överlämna en present till fröken Malin … Nu hoppas vi bara att fröken Malin blev glad också 😉

malinsrosasvartaarmband-2

malinsrosasvartaarmband-4malinsrosasvartaarmband-5

malinsrosasvartaarmband-6malinsrosasvartaarmband-3malinsrosasvartaarmband-7malinsrosasvartaarmband-1

1 svar på ”Piglet: Rosa & svart armband

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.