Piglet: Till mor

Min mor fyller år i samband med mors dag, så hon fick presenter (en termosmugg och en massa växter till trädgården) och kort gemensamt för båda två. Visserligen sammanföll de inte helt i år, men nästan, och vi passade på att fira både och när vi var och hälsade på henne och pappa i stugan, tillsammans med Masken och mina svärföräldrar igår. Det blev en väldigt mysig dag och Sigrid satt i bilen på vägen hem och sade ”Jag vill ha mormor och morfar” om och om igen tills dess att hon somnade.

Kortet är gjort efter Veckans skiss #110.

Bloggbilder-0066

*cardstock från Panduro
*stämpel från Magnolia
*designark från Slöjd-detaljer (till paper-piecingen)
*textklistermärke från ”Jubilee Sticker Market” från The Girls’ Paperie
*washitejp från Py Hobby
*blomstans från Nellie Snellen
*brads från Panduro

Bloggbilder-0067Bloggbilder-0068

Så här vacker utsikt har mor och far från sin stuga:
Bloggbilder-0071

 

5 svar på ”Piglet: Till mor

  1. Ett så gulligt kort och mor blev säkert jätteglad! Så roligt att se att skisserna passar både kort och layouter. Jättefina färger har du valt och den utstrålar en go känsla. Tack för att du är med och tolkar VS!

  2. Alltså, du är ju bara så bra på paper piecing! Och här passar det verkligen klockrent med hennes klänning. Imponerad av skorna med 🙂 Jättefint kort i härliga färger.

  3. Så sött 🙂 Och vet att Mamsen vart väldigt nöjd!!! Vart skall hon resa?! ÄR det till Österrike tillsammans med sin make i läderbyxor?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.