Masken: Hipp Hurra för Pappa

Ja, det är ju så att våran pappa fyller år bara två dagar efter våran mamma, så det var ju ett trippelkalas det blev i lördags = 2x Födelsedag + morsdag. Systern valde att göra ett kort till mamma och jag fick då göra ett kort till pappa från oss alla.
Kom för en gångs skull ihåg att jag ju har ett par digitala stämplar jag köpte för ett tag sen, brukar liksom glömma att de finns då de ju ligger på datorn och inte i stämpelpärmarna. Borde kanske sätta in någon slags påminnelse i pärmen om vilka som finns på datorn 😉 Det blev den söta LederhosenHansel från C.C.Design, dom verkar dock inte ha så många digistämplar kvar längre. Synd då jag gillade de som kallades Swiss Pixies.
Hade just köpt några färdigvikta kort från PyHobby, med udda vikning som jag ville testa. Körde i och för sig lite safe och tog en vikning jag använt förut. Till detta hittade jag två papper med samma mönster men olika färger som jag försökte få lite mönsterpassning på, om ni tittar noga ser ni nog det dock råkade jag sätta pappret upp och ner. Tur att det inte var ett så tydligt mönster 🙂 Sen lite text på det och en ballong!

13336431_10153534219136850_469240321_n13341970_10153534219231850_933786791_n13342007_10153534219161850_1067339086_n

*Stämpel: CC Design
*Färdigviktkort: Något holländskt märke köpt på PyHobby.se
*Mönstrat papper: First Edition Paper, två olika block (Bella Rose & Florial Pavilion) inköpt på PyHobby.se
*Grattisstämpel: Reprint köpt på Papeterie i Göteborg
*Bokstavstickers & Ballongpunch : Panduro

 

5 svar på ”Masken: Hipp Hurra för Pappa

 1. Väldigt fint! Gillar vikningen på kortet, det ger finfina möjligheter att piffa på flera nivåer utan att det blir för plottrigt. Och stämpeln är verkligen jättesöt!

  Jag har ju fastnat för digistamps också, men tenderar att glömma bort dem 🙂

  • Tack! Ja, det är ju käckt egentligen med digistämplar!
   Vad använder du för papper? Jag har nu kört på den släta sidan på akvarellpspper, men det blir ju lite kladdigt…

 2. Den där textstämpeln är väldigt snygg! Och jisses vad vi använder Panduros klistermärkesalfabet mycket. De är ju så bra! Även om man ibland skulle vilja ha lite mindre bokstäver … och då har jag bara minimini 😛
  Speciellt skorna är väldigt snyggt målade! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.