Piglet: Julkort #2, 2016 Julpuss

Här kommer ett julkort! Här har jag minsann varit och rotat bland mina träblockstämplar, som annars har en tendens att bli lite bortglömda eftersom clearstamps/clingstamps är så mycket behändigare. Den här stämpeln är ju söt som socker dock, tycker ni inte? Jag tror bestämt att jag hade den med mig när jag för några år sedan höll ”julkortsmakarkurs” för barnen som min man då hade kvällsverksamhet för. De gillade den också 🙂

Anmäler kort till ABC Christmas Challenges K is for Kissing för visst ser det ut som om lilla tösen tänker pussa isbjörnen? Och så skickar vi ju en julpuss!

Julkort2-2016-1

*kortbas från Panduro
*designark från ”Waiting for Santa” paper pack från Webster’s Pages (Panduro)
*stämpel från Penny Black (1-2-3-Stitch)
*washitejp x2 från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro
*självhäftande pärlor från Inkido

Julkort2-2016-2

4 svar på ”Piglet: Julkort #2, 2016 Julpuss

  1. Det är ju lilla S på kortet! Väldigt fint kort som är ”välbalanserat” tycker jag. Men känns konstigt att se julkort i maj 😉

    • Haha! Ja, det skulle det ju faktiskt kunna vara! Tror du att hon skulle våga pussa en isbjörn? 😉 Tack! Jag blev faktiskt väldigt nöjd med det … Och borde du inte vara van vid mig och mina julkort-året-om vid det här laget? 😉

  2. Such a sweet card. Lovely use of the torn edges.
    Thanks for playing at the ABC Christmas Challenge.
    Carissa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.