Piglet: Halsband med Eiffeltorn

Utav en blandning av material och pärlor från Panduro, Py Hobby och TGR/Tiger gjorde jag ett halsband. Eftersom ”metalldelarna” – förutom Eiffeltornshänget – är i plast blev det lite plastigare än vad jag hade önskat, men det är ändå ganska fint. Sigrid gillade det massor; synd att hon är för liten för att ha ett sådant halsband.

Bloggfoton-0286

Bloggfoton-0292

Bloggfoton-0279Bloggfoton-0141Bloggfoton-0137Bloggfoton--3

3 svar på ”Piglet: Halsband med Eiffeltorn

    • Ja, det får du göra 🙂 Jag tror att jag kanske har någon mer Eiffeltornsberlock i gömmorna, så det kanske blir något mer Parisinspirerat halsband. Jag har ju på det hela taget alldeles för mycket saker i mina gömmor 😀

  1. Pingback: Armband med Eiffeltorn | Pysselsystrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.