Piglet: Double diamond fold card

En dag när jag hade lite pysseltid förra veckan – misstänker att det var när Sigrid sov middag – tittade jag på lite videos på YouTube samtidigt som jag pysslade, och då såg jag bland annat denna video från Creations with Christina, och blev väldigt sugen på att testa att göra ett sådant kort. Det var ganska pilligt, förstås, men hennes instruktion var tydlig och jag hade god användning av min score-board. Dekorationerna blev enkla, men det tycker jag passar bäst på ett kort där vikningen i sig är en dekoration.

Anmäler kortet till The Ribbon Girl’s February Challenge, Anything goes.

Bloggfoton-0293

*cardstock från Panduro
*designark från ”Riverbank Revels” paper pack från Trimcraft (Py Hobby)
*Tiny Alpha Stickers från Kaisercraft
*blommor från Panduro
*brad från Panduro
*halvpärlor från ICA Home

Bloggfoton-0294Bloggfoton-0296Bloggfoton-0298Bloggfoton-0297

2 svar på ”Piglet: Double diamond fold card

  1. Jättefint! Vilka härliga färger…
    Gjorde en sån vikning en gång, har för mig att det var väldigt svårt att få till det rakt! Så bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.