Piglet: Armband med Eiffeltorn

Det är ett Eiffeltorn, sånt som du har på ditt halsband, mamma!” var Sigrids kommentar till mina nya armband. Halsbandet hon menade gjorde jag så här års förra året, och jag längtade säkerligen till Paris då, precis som nu. Ännu mer så när min kollega Minna pratar om sin stundande resa dit 😉

Armbanden pysslade jag ihop förra helgen när Lejonet var iväg i Tallinn, medan jag slötittade lite på ”NCIS New Orleans”. De består av krackelerade glaspärlor i vitt och brunt, strasspärlor och en Eiffeltornsberlock.

IMG_AmbandMedEiffeltorn-1

AmbandMedEiffeltorn-2 AmbandMedEiffeltorn-3 AmbandMedEiffeltorn-4

One thought on “Piglet: Armband med Eiffeltorn

  1. Superfina, dessa med! Lite annan färgskala än på halsbandet, men inget säger ju att man måste ha dem samtidigt, eller att de måste matcha 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.