Piglet: Romance ninja!

Efter att ha virkat den traditionellt svarta ninjan blev jag sugen på att virka en rosa och att designa om den en aning, så att den blev en ”romance ninja”. Om ni, som jag, tycker om ”The Big Bang Theory” så minns ni säkert att Leonard vid något tillfälle hävdar att han är just en sådan och jag gillar uttrycket! 🙂

Min romance ninja är, som sagt, alldeles rosa och istället för en kaststjärna har h*n kasthjärtan! Jag tänker mig att den är som en ninjaversion av Amor/Eros, som kastar hjärtan istället för att skjuta pilar.

Nu bor Romance Ninja i Åmål hos farbror BA och vi hoppas att h*n skall ge honom tur i kärlek 😉

(Ursprungsmönstret till ninjan finns i boken ”Virka läskigt söta figurer”)

4 svar på ”Piglet: Romance ninja!

  1. Jättefin! Och som masken säger, den skulle varit med på schlagerpartyt 🙂

    Men Anders är väl inte helt främmande för rosa – har får ha egen rosa schlagerfest!

    • Haha, det skulle jag vilja se! Han ser nog bara på schlager när han blir tvingad av sina göteborgska vänner … Tror jag i alla fall. Eller så smygtittar han utan att säga det till någon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.